Osaaminen

Studiopalvelut

Perinteisten äänitys-, miksaus-, masterointi- ja tuotantopalvelujen lisäksi tarjoamme tarvittaessa sävellys-, sanoitus- ja sovitusapua. Jos sinulla on käsissäsi kallisarvoinen hittibiisi, mutta instrumentaatio tai soittimien hallinta on epävarmaa, käänny rohkeasti puoleemme. Ja kun mainoksesi tarvitsee spiikin tai musiikin, apu on yhtä lähellä kuin lähin puhelin.

Majoituspalvelut

Rec Room tarjoaa myös majoituspalveluja. Kun käyt Porissa keikalla, kysy ihmeessä pistämätöntä majoitustarjoustamme. Täyden palvelun lepo yhdeksälle kolmen hengen huoneen hintaan!

asiakkaat

Musiikintuotantoyksikkömme palveluja ovat käyttäneet mm. Penniless, Verso, Iku, Euforia, OpuNui, Viimenen Naula, Sigi Tolo, Sonderkommandos, Sisko Lahti, KAZ, Markus Perttula, Doom Unit, Juho Salmi ja Suuri Voima, Six Minutes After, Wild Vision, Dead City Hooligans, I Saw Red, All Over Maniacs, Hopeakala, Nose, Protocol D, Private Practise, Jouni Hokkanen Quartet, No Second Thought, JetBlack, Colder, Le Dommage sekä Dead Bitches Brew.
Majoituspuolen palveluja ovat käyttäneet mm. FM2000, Delay Trees, No Shame, Capital Beat, Moses Hazy, Monsteriser, Knucklebone Oscar, Maj Karma, ravintolalaiva Barco, Monttu Music Club ja Kuninkuusravit.

Rec Room isohuone
Rec Room isohuone