Lihakset

Tilat

Rec Roomin hyväsoundinen ykkössoittotila on varustettu kelluvalla rumpuraiserilla. Pääsoittotilan lisäksi studiossa on kaksi pienempää soittotilaa, joten esim. viisihenkisen rockyhtyeen liveäänitys samanaikaisesti vuodoitta onnistuu vaivattomasti. Kaikista soittotiloista ja tarkkaamosta on näköyhteys toisiinsa.

Studiotilojen lisäksi Rec Roomissa on hyvin varustettu avokeittiö (jääkaappi, hella, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, astianpesukone) ja olohuone, missä asiakkaiden käytössä ovat televisio, stereot, tietokone ja langaton verkko. Sauna lämpenee nopeatempoisesti tarpeen mukaan. Lauteille mahtuu helposti isompikin taiteilijaryhmä. Rec Roomissa on majoitusmahdollisuus yhdeksälle hengelle. Äänitysproduktioiden yhteydessä majoituksesta veloitetaan 5€ per naama per yö.

Laitteisto

Äänityskalustona on Mac Pro + Pro Tools HD 10. Vaihtoehtoisena äänityssoftana on Logic Pro 9. Tarkkaamoa ryydittävät Genelec 8240A DSP -tarkkailukaiuttimien lisäksi B/W:n vintagehenkiset lähikenttämonitorit. Ja kun tarvitaan analoginauhan lämmintä kompressiota, on 24-raitainen Soundcraft -nauhuri käytettävissä. Tarkemman laitelistan löydät täältä.

Hinnat

Rec Room ei ole kallis. Lisäksi Rec Room ottaa hinnoittelussaan erittäin kilpailukykyisesti huomioon lyhyemmät, muutaman biisin sessiot. Iltatöinä tehtävät, tuntilaskutusperusteiset pikkuprojektit hoituvat jopa koomisella korvauksella. Uusille asiakkaille on luvassa tutustumistarjous. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy palveluistamme ja hinnoistamme, tulet yllättymään positiivisesti!

Rec Room olohuone
Rec Room olohuone